Top


3 اسفند 1400

مسیر تحصیلی و شغلی رشته فتوگرافیک

مولف: ساجده رجبیان   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:
3/1

مسیر تحصیلی و شغلی رشته فتوگرافیک

رشته فتوگرافیک

فتوگرافیک به معنای تلفیق هنر و عکاسی هست ، هنر و صنعت عکاسی از جمله فعالیت های این حوزه به شمار می آید که به تکنولوژی ها و فناوری های روز وابستگی شدید پیدا کرده و همگام با آن مسیر تکامل را طی کرده است و با پیشرفت قابل ملاحظه نرم افزارهای اجرایی در حیطه هنر،گرافیک و عکاسی و کاربرد وسیع آن در بسیاری از مشاغل دیگر در گروه های بزرگ خدمات، صنعت و غیره می توان به اهمیت این بخش از فعالیت اقتصادی (اقتصاد هنر) در جامعه پی برد.

رشته ی فتوگرافیک یکی از رشته های هنرستان و زیر مجموعه گروه هنر در شاخه فنی و حرفه ای است این رشته برای اولین بار در سال 96- 95 وارد سیستم آموزشی شد.

گروه هنر در شاخه فنی و حرفه ای شامل 12 رشته به نام گرافیک ، فتوگرافیک ، نقشه کشی معماری ، معماری داخلی ، طراحی و دوخت ، سینما ، نمایش ، نقاشی ، موسیقی ، صنایع دستی ، انیمیشن و تولید برنامه های تلویزیونی است.

دانش آموزانی که به زمینه های هنر علاقه مند هستند می توانند در یکی از این 12 رشته در هنرستان ها تحصیل کنند.

تفاوت کنکور هنر و رشته های گروه هنر در شاخه فنی و حرفه ای

خیلی از دانش آموزان رشته های هنر شاخه فنی و حرفه ای را با کنکور سراسری هنر اشتباه می گیرند ، کنکور سراسری هنر هرساله در تیرماه برگزار می شود هر دانش آموز با هر نوع دیپلمی می تواند در این آزمون ثبت نام و شرکت کند کنکور هنر یک آزمون شناور بین تمام دانش آموزانی هست که دیپلم دارند.

رشته های هنر در شاخه فنی و حرفه ای شامل 12 رشته است که فتوگرافیک یکی از آنهاست.

مسیر علاقه مندان به تحصیل در رشته فتوگرافیک

دانش آموزان پایه نهمی که به این رشته علاقه مند هستند برای تحصیل و حرفه ای شدن در این رشته می توانند رشته فتوگرافیک را در هنرستان انتخاب کنند ، در این حالت دانش آموز سه سال در این رشته تا دیپلم تحصیل می کند و سپس برای ورود به دانشگاه سه مسیر دارد.

مسیر یک : در کنکور کاردانی این رشته برای ورود به دانشکده های فنی و حرفه ای شرکت کند.

دانشکده های فنی و حرفه ای بسیاری در سراسر کشور وجود دارد که از معروف ترین آن ها می توان به داشکده فنی دخترانه شریعتی ، دانشکده فنی پسرانه شهید شمسی پور و ... اشاره کرد.

مسیر دوم : در رشته عکاسی در دانشگاه های علمی کاربردی ادامه تحصیل دهد.

مسیر سوم : در کنکور سراسری هنر شرکت کند و یکی از رشته های هنر را مانند عکاسی ، گرافیک و ... را انتخاب کند.

دانشگاه هایی که از مسیر سوم می تواند شرکت کند تشکیل شده از دانشگاه های دولتی مانند دانشگاه هنر تهران ، دانشکده هنر های زیبا دانشگاه تهران و ... ، دانشگاه های غیر انتفاعی ، آزاد و پیام نور .

 

گرافیک یا فتوگرافیک :

 

 

 


 مهارت های مورد نیاز

داشتن فکری خلاق و کنجکاو

توانایی انجام دادن کار گروهی و تیمی

ارتباط برقرار کردن موثر

تعداد مشاهده (1833)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مقاله "مسیر تحصیلی و شغلی رشته فتوگرافیک"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید